mandag den 12. oktober 2009

BAND T-SHIRTSI dag fandt jeg et par fede band tee's i Wasteland:-) Led Zeppelin t-shirten har jeg flere gange været ved at købe over ebay, men det er perfekt, at jeg fandt den her i dk, for så slipper jeg for evt. told oveni. Jeg glæder mig til at bruge dem til jeans, eller til en stram nederdel, og et par chunky sko. Og så med min vamsede cardigan udover, el. en blazer:-)

6 kommentarer:

 1. Fede shirts! Har længe selv tænkt på at kigge forbi Wasteland. Hvad koster deres t-shirts?

  -Anita.

  SvarSlet
 2. Tak! De koster ca. 180kr. så det er til at overskue:-)

  SvarSlet
 3. Super fede t-shirts! Jeg var også inde i Wasteland forleden dag og overvejede også at købe fuldstændig den samme t-shirts med Guns'n'roses, lidt sjovt. Men heldigt for dig købte jeg den ikke :-D hehe..

  SvarSlet
 4. hej Charlotte. super fed blog du har kørende her!
  jeg tænkte på om du kunne finde på at lave en lille liste over en god basis gaderobe i den nærmeste fremtid?
  jeg ved godt at alle mode bladende ofte laver dem, men sys ofte de kan være en smule kedelige, og da de ikke rigtig køre én bestemt stil, kan det godt blive lidt for kontor mus-agtig til mig, da jeg ser mig selv have en stil der minder meget mere om din lidt mere "rockede" stil..

  håber det er forståeligt alt det jeg lige har skrevet , for sikke en roman.. :)

  Vh. Jennifer

  SvarSlet
 5. Pernille: Ja de er super fede:-) Hehe ja det var heldigt for mig, at du ikke snuppede den, selvom jeg faktisk tror der var to af den samme:-) Så hvis du fortryder kan du måske være heldig stadig at finde den:-)

  SvarSlet
 6. Jennifer: Hej Jennifer,

  Det kan du tro jeg gerne vil. Lige så snart jeg får tid vil jeg tage billeder af mine basis ting i garderoben, eller lave foreslag til evt. basiskøb. a la jeans, t-shirts osv. :-)

  Tak for rådet:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet