onsdag den 28. oktober 2009

Bling bling


Uhh jeg er tæt på at købe denne her smukke halskæde. Hvad siger I? Skal jeg købe den. Den koster kun ca. 160kr?? Jeg er vild med blandingen af kors sammen med de små fjer. Den er rå, men samtidig feminin:-) Skal, skal ikke... ??

6 kommentarer:

 1. Hej Charlotte.
  Jeg er ikke så vild med halskæden, men det er jo også det fantastiske ved mode, at man har hver sin stil. Hvis du føler du mangler den, så køb køb:)

  /Louise

  SvarSlet
 2. Fed halskæde.. Jeg siger go for it!! Hvor har du fundet den henne?

  Kom faktisk til at tænke på du har jo skrevet herinde at du er vegetar og jeg har været vegetar i et halvtårstid.. Min familie er ved at gå i panik over de ikke ved hvad de skal servere for mig.. Og så vil jeg høre dig, om du evt. har nogle opskrifter på julevegetarmad :-)

  Mvh
  Mille

  SvarSlet
 3. Uh, Jeg stemmer for!! Hvor er den fra?

  SvarSlet
 4. Skal! Det er jo ikke engang så dyrt endda...

  SvarSlet
 5. Louise: Præcis. Det er det der er så dejligt ved mode og stil. Der er plads til det hele:-) Forskelligeheden er jo det fede ved det. - For tænk, hvis vi alle gik rundt og havde præcis samme smag og alle rendte rundt i det samme tøj, og de samme smykker. Det ville da være kedeligt ;-)

  Anonym: Hej Mille,

  Ja den er fin ikke;-) Jeg har fundet den på Etsy, men nu skal du ikke købe den foran næsen på mig, haha ;-) tror faktisk jeg køber den..

  Og mht. til juleveg. mad, så prøv en lækker nøddepostej:-) Jeg kan godt sende dig en opskrift, hvis du ønsker det? Men ellers er der masser af opskrifter på nøddepostej, hvis du søger på nettet:-) Og så ville jeg lave rødbedesalat til. - og den opskrift ligger her på min blog under "Mad" :-) Men ja det er ikke altid helt let for familien i starten. Heldigvis elllllsker min fam. veg. mad og min stedfar har været vegetar, så på den måde er jeg lidt heldig:-)

  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 6. Anaya: Tror også jeg ender med at købe den ;-)

  SUS: Nej den er nemlig ikke særlig dyr... hvilket gør det endnu mere svært at modstå den ;-) hehe..

  SvarSlet