søndag den 11. oktober 2009

Make-up make-up make-me-up...

Normalt går jeg næsten aldrig med make-up, så jeg tænkte jeg lige ville vise mit bud på, hvordan en fest make-up kan se ud, når jeg gir' den gas;-)

Smokey eyes, og flydende eyeliner, og matte/ lyse læber

8 kommentarer:

 1. Smukt og dejligt enkelt!
  Hvad har du brugt på læberne?

  SvarSlet
 2. På læberne enten en læbepomade, eller en lys gloss evt. med en svag tone af rosa i :-) tror at den jeg har på her er fra Clarins.

  SvarSlet
 3. Din hud er smuk! hvad bruger du til huden af makeup?

  SvarSlet
 4. Hej Sofie:-)

  Mange tak:-) Hvis jeg bruger noget på huden, er det altid mineralfoundation fra youngblood. De er virkelig gode. Og kan bla. fås i Ilum.

  SvarSlet
 5. nåår, den har jeg også selv, men er ikke helt tilfreds med den på min hud. kan bedre lide de flydende. :) men den er godt nok flot på dig!

  SvarSlet
 6. Sofie madsen: Har du prøvet at fugte din hud godt inden du bruger den?? Er det fordi du synes din hud "krakkelerer", og ser tør ud? For sådan havde jeg det i en periode, men det var fordi min hud manglede lidt fugt, og når jeg bruger den, bruger jeg den også altid lige efter jeg har lagt creme i ansigtet.

  Du kan jo også bruge den som flyende foundation ved at blande den på din håndflade med din dagcreme. Et lille trick jeg fik af en make-up artist:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 7. tak for det, det vil jeg prøve! :)

  SvarSlet