søndag den 11. oktober 2009

Make-up make-up make-me-up...

Normalt går jeg næsten aldrig med make-up, så jeg tænkte jeg lige ville vise mit bud på, hvordan en fest make-up kan se ud, når jeg gir' den gas;-)

Smokey eyes, og flydende eyeliner, og matte/ lyse læber

8 kommentarer:

  1. Smukt og dejligt enkelt!
    Hvad har du brugt på læberne?

    SvarSlet
  2. På læberne enten en læbepomade, eller en lys gloss evt. med en svag tone af rosa i :-) tror at den jeg har på her er fra Clarins.

    SvarSlet
  3. Din hud er smuk! hvad bruger du til huden af makeup?

    SvarSlet
  4. Hej Sofie:-)

    Mange tak:-) Hvis jeg bruger noget på huden, er det altid mineralfoundation fra youngblood. De er virkelig gode. Og kan bla. fås i Ilum.

    SvarSlet
  5. nåår, den har jeg også selv, men er ikke helt tilfreds med den på min hud. kan bedre lide de flydende. :) men den er godt nok flot på dig!

    SvarSlet
  6. Sofie madsen: Har du prøvet at fugte din hud godt inden du bruger den?? Er det fordi du synes din hud "krakkelerer", og ser tør ud? For sådan havde jeg det i en periode, men det var fordi min hud manglede lidt fugt, og når jeg bruger den, bruger jeg den også altid lige efter jeg har lagt creme i ansigtet.

    Du kan jo også bruge den som flyende foundation ved at blande den på din håndflade med din dagcreme. Et lille trick jeg fik af en make-up artist:-)

    Mvh.
    Charlotte

    SvarSlet
  7. tak for det, det vil jeg prøve! :)

    SvarSlet